Marknadsföring

Sajtbyggaren.se / reklamskaparen.se skapar din lyckade reklam på nätet! Vi skapar annonser som passar just ditt företag och kundkrets. Vi sköter allt från skapandet till drift av dina kampanjer, allt för att du ska slippa tänka på det och istället satsa på det du gör bäst, din verksamhet!

Vi ser över marknaden och dina förutsättningar och på så vis får vi till lyckade och kostnadseffektiva kampanjer! Att skapa en annans på Google är ganska lätt, men oftast väldigt dyrt utan erfarenhet. Får du många klick till din webbutik som inte leder till köp? Då har du en ineffektiv reklamkampanj som bara kostar onödiga pengar!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

viktor@jonsbol.se

Sociala medier

Såklart gör vi inte bara reklam på Google, vi använder också sociala medier så som Facebook/Instagram, beroende på vad som passar din verksamhet bäst!

Vi har även möjlighet att helt och hållet sköta dina kanaler i Sociala Medier. Det är oerhört viktigt idag att ha ett frekvent uppdaterande för att behålla och locka till sig nya aktiva följare/intressenter till företaget.

Vi vet själva vad lätt det är att glömma bort sin facebook, låt det inte hända! Vi sköter det åt dig till marknadens lägsta priser! Kontakta oss för att få veta mer!

viktor@jonsbol.se